2021 - 2022 Online YÖS Kursu, YÖS Uzaktan Eğitim Dersleri

Türkiye’nin En İyi Online YÖS Kursu Şimdi Parmaklarınızın Ucunda! nettekurs YÖS Uzaktan Eğitim Dersleri ile Tek Dönemde YÖS Kazanma Şansını Kaçırmayın!

2021 - 2022 Online YÖS Uzaktan Eğitim Programları Hakkında

YÖS kazanmak için ihtiyacınız olan tüm kaynaklar Türkiye’nin Başarı Oranı En Yüksek YÖS Uzaktan Eğitim Kursu ile ayağınıza geliyor. YÖS sınavlarında uzun yıllardır binlerce adayı başarıya ulaştırmakta olan En İyi YÖS Hocalarını Online YÖS Kursu programlarında sizlerle buluşturuyoruz. YÖS Online Kurs içerikleri olarak Matematik, Geometri ve IQ dersleri, tüm konu anlatımı ve soru çözümleri, canlı dersler, video dersler, YÖS online deneme sınavları ve kursumuza özel güncel YÖS kitapları ile diğer tüm kaynakları ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! 7/24 canlı destek hattı ve uzman rehberlik servisiyle ihtiyaç duyduğunuz her an yanı başınızda olan nettekurs ile tek dönemde yüksek puan alarak YÖS KAZANABİLİRSİNİZ!

Başlama Tarihi: Eylül 2021
Kullanım Süresi: Azami 2 Yıl Sınırsız Erişim
Kurs İçeriği: 460 Saat Canlı Ders, 920 Saat Video Ders, Cilt Kitaplar ve PDF Ders Notları
rating star rating star rating star rating star rating star ( 202 Oy / Ortalama 5/5 )

https://www.nettekurs.com/online-yos-kursu

2 yıllık erişim
2021 - 2022 Online YÖS Kursu

Online YÖS Kursu nettekurs.com Uzaktan Eğitim Dershanesi ile Türkiye’nin İlk ve Tek Üniversite Sınavı Kazanma Garantili Online YÖS Hazırlık Kursunda, En İyi Hocalar, Canlı YOS Dersleri, Video Dersler, Tüm YÖS Konuları, Konu Anlatımı, Çıkmış YÖS Soruları ve Çözümleri, Ücretsiz YÖS Kitapları, Test ve Deneme Sınavları, Kısacası Sınav Kazanmak İçin İhtiyaç Duyduğunuz Her Şey, En Uygun Ders Ücretleri, En Hesaplı Kurs Fiyatları ve En Kaliteli Online Dershane Hizmeti ile Parmaklarınızın Ucunda ! Öneri veya Tavsiye Arayarak, Sınavlara Tekrar Tekrar Başvuru Yaparak Zaman ve Para Kaybetmeyin, yös, Yabancı Uyruklu Öğrenci Üniversite Giriş ve Yerleştirme Sınavı Kazandıran Sınav Sonuçları, Yüksek Puan, Garanti Kontenjan ve Başarı nettekurs.com ile Bir Tık Yakınınızda !

nettekurs.com Online Dershane
2021 - 2022 Online YÖS Kursu

YÖS Kurs Paketleri


Online YÖS Kursu

Online YÖS Kursu




Kursu İncele

2021 - 2022 Online YÖS Kursu Özel İndirim Fırsatı!

YÖS Kursu Online Eğitim sayfamızda görmüş olduğunuz paket ücretleri sınırlı sayıda kontenjana özel indirimli ücretlerdir. Özel indirimlerden yararlanarak YÖS kazanabilmek için elinizi çabuk tutunuz! Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız sayesinde tek kurs ücreti ile YÖS kazanana kadar hizmet alabilirsiniz. Tüm YÖS Online Ders içerikleri kapsayan Canlı Ders paketine katılım sağlayan adaylar takip eden dönemler için yeniden ihtiyaç duymaları halinde ekstra ücret ödemeden hizmet almaya devam edebilirler. Nettekurs ‘tan Sınav Kazanmadan Ayrılamayacaksınız!


Online YÖS Kursu ÜCRETSİZ DENE!

Online YÖS Kursu sınav hazırlık programlarımızın tüm içeriklerini nettekurs ücretsiz sistem üyeliği yaparak ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız ile kısıtlanmış bir içeriğe değil kesin kayıt yaptırmış kullanıcılar ile aynı şekilde tüm kaynaklara erişim sağlayabileceksiniz. Canlı ders, video ders ve online YÖS deneme sınavları dışında YÖS online eğitim pdf kaynak ve kitaplarını da içeren YÖS Uzaktan Eğitim programlarımızı ücretsiz denedikten sonra kayıt olmak istemediğiniz durumda kesinlikle ücret ödemezsiniz.

YÖS Ücretsiz Dene

YÖS Kurs Sıkça Sorulan Sorular


Online YÖS kursu, kalabalık dershanelerin aksine aktif ve bireysel öğrenme metotlarını en üst seviyeye taşıyan, yeni nesil eğitim anlayışını ön planda tutarak sınava en iyi şekilde hazırlanmanızı sağlayan kapsamlı bir kurs programıdır. Günden güne gelişen teknolojinin etkisiyle yenilenen eğitim imkanları, öğrenme ve bilgiye erişme sürecindeki zaman ve mekan engelini de ortadan kaldırmaktadır. Dünyada her geçen gün online eğitim alan insan sayısının artmasıyla yaygınlaşan canlı dersler, video ders kayıtları ve daha birçok online ders materyali Nettekurs.com sayesinde tek tık uzağınızda!

Online YÖS kursu, YÖS sınavı kapsamındaki tüm konuları içermektedir. Eylül ayında başlayan canlı derslerden YÖS sınavına kadar olan süreçte her canlı yayında YÖS Matematik, YÖS Geometri, YÖS IQ konularında detaylı konu anlatımları ve örnek soru çözümlerine yer verilecektir. *Canlı dersler, Nettekurs.com ‘un uzman eğitmenlerinin canlı yayın dersleridir ve dersi online olarak izleyenler, çevrimiçi sohbet ekranından eğitmenlerimize dilediklerini sorabilirler. *Video dersler ise canlı derslerin video kayıtlarıdır. Canlı yayından sonra 24 saat içerisinde sisteminize yüklenen video dersler ve PDF ders notları, sınırsız tekrar hakkı ile 7 gün 24 saat sisteminizde açık olacaktır. Anında soru sorup cevap alma özelliği sayesinde özel ders niteliğinde olan ve diğer dershanelere göre eğitmenlerle rahatça iletişime geçebileceğiniz Online YÖS kursu sayesinde tüm bilgilerinizi pekiştirerek öğrenecek ve sınava kadar YÖS konularında hiçbir eksik bırakmayacaksınız.

Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Türkiye’de eğitim alabilmek için girdiği YÖS (Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı), her sene farklı tarihlerde yapılır. YÖS sınav ve başvuru tarihleri, ilan edilen tarihlerde, Mart - Nisan aylarından Haziran – Temmuz aylarına kadar devam eden farklı tarihlerde yapılır. Bu tarihlerden itibaren her üniversite yaptıkları sınav sonrası tercih ve kontenjan sayısını ilan etmektedir. Adaylar bu aşamadan sonra, aldıkları puanlara göre ilan edilen bölümlere başvurmak suretiyle tercih yapabilmektedirler. Her kurum, kendi yaptığı sınava katılanlar arasında en yüksek puanı almış adaydan başlayarak bir sıralama yapar. Bu sıralamada kontenjan sayısı ölçüsünde sıralamaya giren adayların kayıtları ilgili üniversiteye yapılır. 

Kazanma Garantili YÖS kursumuza bir kez kayıt yaptırıp derslere katılmanıza ve düzenli olarak çalışmanıza rağmen sınav kazanamazsanız, yanınızda olmaya devam ediyoruz. Tecrübemize güvenerek siz değerli öğrencilerimizin başarısını önemsiyor ve sınavı kazanana kadar tüm video- PDF kaynaklarımıza sınırsız erişim hakkı tanıyoruz. Sınavı kazanana kadar çalışmaya devam edebilmeniz için tüm kaynaklarımızı 2 yıl boyunca sisteminize açık tutuyoruz!

YÖS Online Kursumuza kesin kayıt yaptırmadan önce "Ücretsiz Dene" butonuna tıklayıp nettekurs.com sistem üyeliği yaparak tüm YÖS derslerini ücretsiz olarak inceleyebilirsiniz. Kayıt formunu doldurduktan sonra seçtiğiniz YÖS Kursunun aktif olarak devam eden tüm dersleri ücretsiz olarak hesabınıza tanımlanacak giriş yap butonuna tıklayıp nettekurs.com dershane girişi yaptığınızda kurslarım bölümünden erişiminize açık olacaktır. Ücretsiz üyelik yaparak aynı zamanda canlı derslerimizi de konuk olarak katılabilirsiniz. Ücretsiz sistem üyeliği yaparken ve sunum derslerini izlerken teknik sorun yaşarsanız 7 gün 24 saat boyunca danışmanlık ve teknik destek hizmeti vermekte olduğumuz 0312 427 71 72 telefon hattından arayarak veya canlı destek bölümünden yazarak yardım alabilirsiniz. 

Online YÖS Kursu, en güncel bilgilerle 2022 yılında yapılacak YÖS sınavına yönelik hazırlanmıştır. 4 ana pakette toplanan YÖS eğitimlerimizin detayları şöyledir:

YÖS 1. Grup Canlı Ders: Online YÖS kursu içerisindeki paketlerden en kapsamlı olanıdır. Canlı dersler, Eylül ayında başlar ve katılımcılar tüm YÖS kursunun hem canlı yayınlarını hem video kayıtlarını izleyebilir. Kazanma Garantisi ile tüm içerikler 2 yıl boyunca sisteminizde açık kalır. Tüm PDF ve basılı kaynaklar ücretsizdir.

YÖS 2. Grup Canlı Ders: Katılımcılar devam eden kursun canlı derslerini Ekim ayında izlemeye başlayabilir. Kasım ayından önce yapılan derslerin video kayıtları ve tüm kursun video dersleri ise sınırsız video tekrar hakkı ile sisteminizde olacaktır. Kazanma Garantisi ile tüm içerikler 2 yıl boyunca sisteminizde açık kalır. Tüm PDF ve basılı kaynaklar ücretsizdir.

YÖS 3. Grup Canlı Ders: Katılımcılar devam eden kursun canlı derslerini Aralık ayında izlemeye başlayabilir. Aralık ayından önce yapılan derslerin video kayıtları ve tüm kursun video dersleri ise sınırsız video tekrar hakkı ile sisteminizde olacaktır. Kazanma Garantisi ile tüm içerikler 2 yıl boyunca sisteminizde açık kalır. Tüm PDF ve basılı kaynaklar ücretsizdir.

YÖS Kampı: Sınavlar yaklaşırken Online YÖS kursunun son döneminde YÖS kampı yapılır. YÖS kampı kapsamında YÖS konu tekrarları, soru çözümleri, ve YÖS tercih ve rehberlik yayınları yapılır. Bu dönemdeki dersler YÖS 1.2. ve 3. Gruptaki katılımcılara ücretsizdir. Yalnızca yoğunlaştırılmış programa katılmak isteyen kişiler ise YÖS kampını ayrı bir paket halinde satın alabilirler. Kazanma Garantisi yoktur. Tüm kaynaklara YÖS sınavına kadar erişilebilir.

Paketlerin İçindeki Hediye Dersler: 2020-2021 YÖS dersleri, 15 deneme sınavı ve çözümleri, YÖS kampı YÖS 1.,2.3. grup canlı ders katılımcılarına hediye edilir.

Hazır YÖS: Hazır YÖS paketi canlı ders içermemektedir. Hazır YÖS paketi sınava erkenden çalışmaya başlamak isteyen kişiler için 2020-2021 YÖS Online Kursu ‘nun video derslerini ve dokümanlarını içermektedir. Kazanma Garantisi yoktur. Tüm kaynaklara YÖS sınavına kadar erişilebilir.

2021-2022 YÖS canlı derslerimiz Çarşamba-Cumartesi ve Pazar akşamları 18:30-22:30 saatleri arasında yapılmaktadır. YÖS online kursumuza kayıt yaptırdıktan sonra online dershanemize giriş yaparak canlı derslerimize katılabileceksiniz. Canlı derslerimizin açıldığı ekranın yan tarafında bulunan sohbet ekranını kullanarak eğitmenlerimize dilediğinizi sorabilir, soru çözümlerinin tekrarını isteyebilir ve YÖS hakkında tüm merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Canlı derslerin video kayıtları ve PDF notlar, canlı dersten sonraki 24 saat içerisinde sisteme yüklenir ve internete bağlı tüm cihazlardan 7/24 ulaşılabilir. 2021-2022 yılına özel hazırlanarak yeniden gözden geçirilmiş basılı kaynaklarımız ise online YÖS kursumuzun başladığı hafta içerisinde adresinize teslim edilecektir. 

2021-2022 YÖS Kursu yazılı kaynakları:

YÖS Matematik -1 Konu Anlatımlı Test Kitabı

YÖS Matematik -2 Çözümlü Test Kitabı

YÖS Matematik Konu Anlatımı

YÖS Geometri -1 Konu Anlatımlı Test Kitabı

YÖS Geometri -2 Çözümlü Test Kitabı

YÖS IQ Soru Bankası

Türkiye’deki yükseköğretim kurumlarında okumak isteyen yabancı uyruklu öğrencilerin girecekleri ve sonuçlarını bu kurumlara ( birkaç kurum hariç ) kabul için başvururken kullanabilecekleri bir sınavdır. Bu sınav 2010 yılına kadar Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nce ( ÖSYM ) yılda bir defa olmak üzere haziran ayında düzenlenmekteydi. 2011 yılında alınan kararla Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavlarını T.C. Üniversiteleri kendi bünyelerinde düzenlemeye başlamışlardır.

Temel Öğrenme Becerileri Testi soruları sembolik, cebirsel ya da şekilsel olarak ifade edilmektedir. Ayrıca soruların Türkçe ve İngilizce açıklamaları da bulunmaktadır. Temel Öğrenme Becerileri Testi, adayların soyut düşünme güçlerini ölçmeyi amaçlamaktadır. Yerleştirme yalnız, Temel Öğrenme Becerileri Testi sonuçlarından hesaplanan puanlara göre yapılmaktadır. Birkaç üniversitenin YÖS içeriğinde fizik, kimya, tarih ve coğrafya soruları da yer alabilmektedir.
YÖS içinde yer alan Türkçe Testi Puanı, öğretim dili ne olursa olsun hiçbir programa kabulde dikkate alınmaz. Türkçe puanı, yalnız öğretim dili Türkçe olan yükseköğretim programlarına kabul edilen adayların öğrenimlerine hemen başlayıp başlamayacaklarını belirlemede kullanılır.

YÖS için üniversitelerin başvuru şartları genel olarak aşağıdaki maddeleri kapsar:

 

BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ADAYLAR

 

 

BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYECEK ADAYLAR

 

  • Yabancı uyruklu olanlar

 

  • T.C. uyruklu olanlar, (lise öğreniminin son üç yılını K.K.T.C dışında yabancı bir ülkede tamamlayanlar hariç)

 

  • Doğumla Türk vatandaşı olup da İçişleri Bakanlığı’ndan Türk vatandaşlığından çıkma izni alanlar ve bunların Türk vatandaşlığından çıkma belgesinde kayıtlı reşit olmayan çocuklarının aldığı 5203 sayılı Kanunla Tanınan Hakların Kullanılmasına İlişkin Belge sahibi olduklarını belgeleyenler,

 

  • K.K.T.C. uyruklu olanlar  (ortaöğreniminin tamamını K.K.T.C. liselerinde bitirip GCE AL sonucuna sahip olanlar hariç),

 

 

  • Doğumla yabancı uyruklu olup daha sonra TC vatandaşlığına geçen çift uyruklular,

 

 

  • Uyruğundan birisi T.C. olan çift uyruklular,( lise öğreniminin son üç yılını K.K.T.C. dışında yabancı bir ülkede tamamlayanlar hariç),
  • TC uyruklu olup lise öğreniminin son üç yılını KKTC hariç yabancı bir ülkede tamamlayanlar,

 

  • Uyruğundan birisi K.K.T.C. olan çift uyruklular (ortaöğreniminin tamamını K.K.T.C. liselerinde bitirip GCE AL sonucuna sahip olanlar hariç),
  • K.K.T.C. uyruklu olup K.K.T.C.’de ikamet eden ve K.K.T.C.’de  ortaöğrenimini tamamlayan GCE AL sınav sonuçlarına sahip olanlar,
  • T.C. uyruklu olup lise öğrenimini K.K.T.C.’de tamamlayanlar,

 

 

  • Kültür anlaşmaları, kültürel değişim programları ve benzeri düzenlemelerle, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetince yabancı hükümetler emrine verilen burslardan veya yükseköğretim imkânlarından yararlandırılmış olanlar,

 

 

 

 

YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEÇERLİ SINAVLAR

 

  • ulusal sınavlar,
  • uluslararası sınavlar,
  • Türkiye'deki tüm üniversitelerde düzenlenen diğer  yurt dışı öğrenci sınavları,
  • Üniversitenin kendi bünyesinde yapmış olduğu Yurt Dışı Öğrenci Seçme Sınavı ( YÖS )

NOT: * Abitur, International Baccalaureate, GCE, Tawjihi vs. gibi lise bitirme sınavları statüsünde olan sınavların geçerlilik sürelerinde bir sınırlama yoktur. Ancak YKS=TYT/AYT, SAT, TCS, YÖS, GAOKAO gibi üniversite giriş sınavı statüsünde olan sınavların  geçerlilik süreleri iki yıldır.

Başvuru ve sınav ücreti üniversitelere göre farklılık göstermektedir. Genel olarak 50 - 300 TL arasında ücretler talep edilmekte, ödemeler üniversitelerin web sayfasında belirtilen TL, DOLAR veya EURO hesaplarına elden veya kartla yatırılabilmektedir. Elden yapılan ödemelerde; bankadan alınan dekontlarda üniversitelerin adaylardan istedikleri açıklama yer almalıdır. Alınan belge sınav süreci boyunca saklanmalı, istenildiği zaman ibraz edilmelidir.

Türkiye dışından başvurma ve sınav ücreti, Türkiye dışındaki muhabir bir banka ve uluslararası işlem yapan bankalar aracılığı ile gönderilmelidir. Adayların gönderdikleri paralar transfer edildikten ve hesaba aktarıldıktan sonra yatırılmış sayılır.
Başvurma ve sınav ücreti için özel çek, zarf içinde para, posta çeki ve benzeri kesinlikle gönderilmemelidir.

Başvuru Belgesi, online olarak pasaport veya kimlikteki bilgilere dayanarak doldurulmalıdır, yazım yanlışı ve eksik bilgi olmamalıdır. Belgeye yüklenecek fotoğraf yüzünüzü açık bir şekilde gösterecek nitelikte, son üç ay içerisinde çekilmiş ve boyut olarak uygun olmalıdır. Sınav belgesinin çıktısı alınmalı ve sınav günü verilmek üzere saklanmalıdır.

Sınav Merkezleri: Yukarıda belirttiğimiz gibi tek bir merkezde olabileceği gibi birçok merkezde de üniversiteler sınav yapabilmektedir. Sınav başvuru formunda ilgili satıra, girmek için uygun olduğunuz sınav merkezi kaydedilmelidir.

YÖS ‘e hazırlanan öğrenciler için kurs süreci ;

 

 

KAYIT AŞAMASI

Kurslarımıza katılmak için yurt içi veya dışından yerinde eğitim, çoklu öğrenme, online veya uzaktan eğitim olmak üzere 3 şekilde başvuru yapabilirsiniz. Yurt dışından gelecek adaylar için kabul mektubu ve ikamet izni rehberliğimiz bulunmaktadır.

 

EĞİTİM  

PLANLAMASI

PROGRAMLAR

 

 

Sayfamızdaki ilgili tabloda yer almaktadır.

 

EĞİTİM AŞAMASI

YÖS ‘ün kapsadığı konuların anlatımı, tekrarı ve yoğun test çalışmalarından oluşmaktadır. YÖS hazırlık gruplarımızda dersler dışında,  öğrencilerimize grup olarak ya da bire bir etüd dersleri programlamaktayız. Öğrencilerimize ihtiyaçları doğrultusunda deneme sınavı ya da tarama sınavı sonuçlarına göre ek dersler verilmektedir.

SINAV DÖNEMİ AŞAMASI

Eğitimlerimiz sonunda sınavlara hazır olan öğrencilerimizin katılacakları sınavlara başvuruları, takibi, rehberliği ve sonuçlarının değerlendirilmesi yapılmaktadır.      

ÜNİVERSİTELERE TERCİH VE KAYIT AŞAMASI

Rehberliğimiz, sınav sonuçlarının elde edilmesinden sonra da devam etmektedir. Bu aşamada öğrencilerimizin tercihleri doğrultusunda başvuruları yapılmakta ve kayıt aşamasında da yol gösterilmektedir.

Nettekurs YÖS Eğitmenlerimiz

Türkiye'nin en iyi hocaları artık bir tık yakınınızda !


0

Toplam Üye

0

Video Ders

0

Canlı Ders

0

Çevrimiçi Üye

Nettekurs Yorumlar